Bjärsgårds Lantbruks AB söker medarbetare till växtodlingsteamet


Bjärsgård är ett modernt och expansivt lantbruksföretag med växtodling och mjölkproduktion lokaliserat i nordvästra Skåne. Vi är idag 29 anställda varav 7 arbetar i växtodlingen. Driften består av cirka 1000 hektar odlat och 630 mjölkkor plus rekrytering.


Vi söker nu en medarbetare på heltid till växtodlingsteamet där huvudsakliga arbetsuppgifter består av att köra och sköta om vår moderna maskinpark både i den säsongsberoendeväxtodlingen, vid daglig utfodring av djuren samt övrig verksamhet på gården. Då vi producerar merparten av fodret som konsumeras på gården så har vi en lång växtodlingssäsong med fyra vallskördar, majsskörd och ovanpå det ordinarie skörd av spannmåls- och oljeväxter. Växtodlingsteamet är ett sammansvetsat team som arbetar nära ihop med varandra, det är därför av yttersta vikt att vi finner en ny medarbetare som trivs att arbeta som ett team, som är social, noggrann och fungerar bra ihop med vår arbetskultur. Ett måste är intresse av att arbeta med djur och det ses som positivt med tidigare erfarenhet av det men inget krav.


Den sökande måste inneha B-körkort och vi ser gärna också att den sökande har relevant utbildning, tidigare erfarenhet av större moderna lantbruksmaskiner, maskinrelaterad mjukvara samt sprutcertifikat.


Vi erbjuder en varierande och utvecklande arbetsplats med stort eget ansvar där det dagliga arbetet leds av vår rättare och inspektor som även bidrar med mentorskap och säkerställer medarbetarnas utveckling. En modern maskinpark och stor variation i arbetsuppgifter bidrar också till den individuella utvecklingen.


För frågor kring tjänsten vänligen kontakta:


Inspektor Patrik Lennwall
- 070669 12 60


Rättare Niklas Samuelsson
- 070966 96 63

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev senast den 16/10 2022. Ansökan skickas till rekryterande chef, Inspektor Patrik Lennwall -patrik.lennwall@bjarsgard.seVi tillämpar löpande rekrytering så vänta inte med att skicka din ansökan.